15% ekstra rabatt på støvler*  Kjøp her

0
Favoritter
0
Din handlevogn
Meny
Startside  Barn  Jakker & Vester  Jakker  Mountain Works Pile Fleece Jacket Kids Military

Mountain Works Pile Fleece Jacket Kids Military

Nyhet
Mountain Works Pile Fleece Jacket Kids Military
Beskrivelse

Beskrivelse

Allsidig genser i myk teddyfleece.

Et materiale som kjennetegnes av mykhet og luftighet, populært kalt teddyfleece, har blitt mer og mer vanlig de siste årene! Nasjonale og internasjonale merker i ulike størrelser har omfavnet trenden med varme og funksjonelle fleeceklær, og Mountain Works følger selvsagt etter.

I tillegg til den koselige teddyfleecen har Hybrid Pile Fleece også forsterkninger på skuldrene. En fin detalj når det gjelder stil, men også funksjonelt, ettersom forsterkningene er vanntette (uten fluorkarboner!). Perfekt for forfriskende turer i skogen når regnet har sluttet, men trærne fortsatt byr på plutselige vanndråper ovenfra.

Den toveis glidelåsen gir ventilasjon i begge ender av glidelåsen, og den justerbare kanten forhindrer at kald vind kommer inn under fleecen.

Et plagg for fjellkroa, men også for hytta.

Mountain Works kan best beskrives med likningen teknisk innovasjon og moderne design = urbane friluftsklær på sitt beste. Det hele startet i Stockholm i 2001, og har resultert i funksjonelle kolleksjoner med skandinavisk minimalistisk stil og velvalgte materialer for den moderne garderoben.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Artikkelnummer159827-7109
EAN-kode-
VaremerkeMountain Works
FargeMilitary
Størrelser-
159827
MålgruppeBarn/Junior
Omtaler
Også tagget i:
  • Barn/Junior

Din handlevogn(0 artikler)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen

Favoritter(0 artikler)

Du har ingen favoritter
Meny